Erhvervsleasing af varebiler

Nemt. Trygt. Personligt.

Leasingrådgiver Mathias Schaadt-Hansen

Leasing af varebiler

Leasing af varebiler er en fleksibel måde at få adgang til en bil uden bekymringer. Du betaler en fast månedlig ydelse for at bruge bilen i en bestemt periode, normalt mellem to og fire år. Efter periodens udløb kan du vælge at returnere bilen, købe den eller lease en ny bil. Leasing giver ofte fordele som lavere start omkostninger, faste udgifter og mulighed for at få adgang til nyere biler.

Alle mærker og modeller

Er du på udkig efter en Volkswagen Transport, Nissan NV300 eller en helt tredje varebil? Hos Fleet tilbyder vi erhvervsleasing af alle mærker og modeller. Vi skræddersyer leasingen efter den enkelte virksomhed, hvad end du skal have 1 eller flere varebiler. Har vi ikke den ønsket model, er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den, hvad end det er en fabriksny varebil eller en lettere brugt.

Levering lige til døren

Uanset om du bor i Aarhus, København, Aalborg, Odense eller andre steder i landet, er du altid velkommen hos Fleet. Ønsker du i stedet at få bilen leveret hjemme hos dig kan du tilkøbe dette for kun 1.995 kroner + moms.

Bestil online - Nemt og hurtigt

Vi vil gerne gøre det nemt for dig. Derfor kan enkelt og hurtigt bestille en bil online på vores hjemmeside og få leveret din nye varebil direkte til døren. Klik rundt i blandt vores udvalg af varebiler og find en som passer dit behov. Når du har fundet den ønsket varebil kan du nemt tilpasse den månedlige ydelse, førstegangsbetaling og årlige kilometer via vores beregner.

Vi hjælper dig hele vejen

Hos Fleet elsker vi fleksible løsninger og vi ved, at en varebil ofte skal tilpasses dine behov. Vi hjælper gerne med at indhente tilbud på ekstra udstyr, foliering, special opbygninger eller indretning af reolsystemer.

 
 

10 oplagte varebiler til leasing

1. Ford Transit

2. Volkswagen Transporter

3. Mercedes-Benz Sprinter

4. Renault Kangoo

5. Citroen Berlingo

6. Peugeot Partner

7. Nissan Townstar

8. Fiat Ducato

9. Opel Vivaro

10. Toyota Proace.

Volkswagen Transporter

Leasing af VW Transporter

Erhvervslivets pålidelige følgesvend i 72 år både som vare- og ladvogn. Vælg en VW Transporter og få en ekstraordinær varebil. Modellen er flere gange blevet kåret som den bedste vare- og firmabil på markedet, og Euro NCAP har udnævnt den som den sikreste varebil. Den er testet, optimeret og nøje udviklet ned til mindste detalje, med ikonisk design både ud- og indvendigt. Resultatet er en arbejdsplads med en høj grad af funktionalitet og ergonomi på fire hjul. VW Transporter kan fås som enkeltkabine, dobbeltkabine, chassis eller med lad.

Leasing af VW Transporter
Leasing af Nissan Townstar

Nissan Townstar - Elektrisk varevogn

Leasing af Nissan Townstar

Bygget på succesen med e-NV200, introducerer Nissan den nye Townstar EV som en del af deres elektriske lette erhvervskøretøjer (e-LCV). Dem er udviklet med fokus på kapacitet, pålidelighed og bæredygtighed, med erhvervsdrivende i tankerne.

Bygget på en fælles CMF-C platform, vil den nye Nissan Townstar blive fremstillet på Alliance’s center of excellence for små varebiler i Maubeuge, Frankrig.

Den fuldt elektriske version af det helt nye Townstar EV har en drivline optimeret med intelligent energi-styring og batteri-køling. På grund af sit aerodynamiske design og de effektiviteter, det skaber, er Townstar EV i stand til at opnå en fornuftig rækkevidde på op til 300 km (WLTP-cyklus). Leverer 122 PS og 245 Nm drejningsmoment, kan Townstar EV’s 45 kWh batteri acceptere AC-opladning (11 kW eller 22 kW) eller DC hurtigopladning (CCS-format). Sidstnævnte giver brugerne mulighed for at oplade batteriet fra 15% til 80% på så lidt som 37 minutter.

Ford Transit custom

Leasing af Ford Transit Custom

Ford Transit Custom har sikret sig førstepladsen som Danmarks bedst sælgende bil i 2022. Ford har været markedsleder på varebiler i ni år i træk og har også slået personbilerne med sin popularitet. Med 4.271 solgte enheder blev Ford Transit Custom den mest solgte varebil og den bedst sælgende bilmodel i Danmark, inklusiv Kombi og Tourneo. Seneste tal fra bilstatistik.dk bekræfter dette.

Ford lancerer den elektriske version af denne populære varebil, E-Transit Custom, senere på året. Ford siger selv, at det bliver en udfordring at leve op til Transit Custom’s arv, men varebilskunderne har meget at se frem til. E-Transit Custom har en rækkevidde på op til 380 km og en hurtiglader på 125 kW DC. Den nye elektriske varebil har også en klasseledende trækkapacitet på op til 2.000 kg og en nyttelast på op til 1.100 kg, hvilket øger produktiviteten. En 100 mm lavere lastehøjde sørger for nemmere adgang til varebilen, mens digitale løsninger og features indvendigt i bilen kan optimere kundernes arbejdsdag. Varebilens kabine med 5G-forbindelse kan fx omdannes til et mobilt kontor. Der er mange gode grunde til at opgradere til en elektrisk varebil.

Leasing af Ford Transit Custom
Mercedes Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes Sprinter

Sprinter giver dig mulighed for at vælge mellem 4 køretøjslængder, 3 taghøjder og en lastrumsvolumen på op til 17 m3. Vælg en Sprinter med forhjulstræk og nyd fordele som en overkommelig anskaffelsespris, en større nyttelast og en lavere læssekant end køretøjer med baghjulstræk. Sprinter byder også på uovertruffen komfort og køreglæde samt et modulopbygget opbevaringskoncept, der kan tilpasses dine behov og bilens formål. Derudover er der et stort udvalg af multimedie- og assistentsystemer tilgængelige.

 

Renault Kangoo

Leasing af Renault Kangoo

Renault Kangoo har solgt over fire millioner eksemplarer siden sin lancering i 1997 og er for mange blevet et symbol på en lille varevogn. Det var den nye version, der vandt titlen Årets Varebil 2022 blandt 11 andre biler på mandag den 13. september.

Renault Kangoo vandt over stærke konkurrenter som el-varebilerne Toyota Proace Electric, Citroën ë-Jumpy, Peugeot Expert, Opel Vivaro-e, der blev nummer to med 57 point, og den nye VW Caddy, der tog tredjepladsen med 33 point.

Kangoos sejr skyldtes en række faktorer, herunder det nye udseende og det høje kvalitetsniveau, samt nye opfindelser, der gør hverdagen nemmere. Det vigtigste enkeltkriterium for sejren var funktionen Easy Side Access, som gør det nemmere at laste bilen fra siden ved at fjerne midterstolpen og tilbyde den bredeste sideåbning på markedet (1.466 mm).

Den nye Kangoo er tilgængelig i mange varianter, inklusiv to længder, hvilket betyder et lastrum fra 3.3 til 4.9 m3. Der er mulighed for diesel med og uden automatgear, samt el-version.

 
Leasing af Renault Kangoo
Vil du lease en Citroen berlingo? Se mere her.

Citroen Berlingo

Vil du lease en Citroen berlingo? Se mere her.

Citroen Berlingo er en af de mest solgte små varebiler i Europa, og denne tredje generation landede i begyndelsen af 2019 med en række højteknologiske innovationer og større praktisk anvendelighed end nogensinde før.

Essentielt set er det samme varevogn som Peugeot Partner, Vauxhall Combo og – fra 2020 – Toyota Proace City, Berlingo byder på imponerende lasteevne og en stor køreoplevelse.

Fordelene ved at lease en varebil inkluderer lavere månedlige udgifter, eventuel mindre vedligeholdelsesomkostninger og mulighed for at opgradere til en nyere model efter endt leasingperiode.

Leasingperioden for en varebil varierer typisk fra 24 til 60 måneder.

Den månedlige ydelse for leasing af en varebil afhænger af mange faktorer, herunder valg af bilmodel, leasingperiode og eventuelle ekstraudstyr. Kontakt en leasingudbyder for en præcis estimate.

Ved udløb af leasingperioden kan du enten returnere bilen til leasingselskabet eller købe den for en aftalt restværdi.

Det afhænger af leasingselskabet, men ofte kræves en førstegangsydelse for at lease en varebil.

Indhent tilbud

Skriv en besked