Stationcar firmabil

 
 

Skal din næste firmabil være en stationcar?

“5 årsager til, at en stationcar er den ultimative familiebil:

1. Plads til familien og alt, hvad der følger med – Stationcars er store og rummelige, så der er altid plads til bagagen, uanset om I skal på tur i IKEA, med hunden eller på kør-selv-ferie.

2. Kørsel med komfort – Stationcars er kendt for deres praktiske design og høje komfortniveau.

3. Sikkerhed i første række – Stationcars er ofte udstyret med avancerede sikkerhedsfeatures, der beskytter dig og din familie, mens I er på vej.

4. En glidende oplevelse på lange ture – Stationcars kører godt og stabilt, selv på længere ture, så I kan nyde en behagelig køreoplevelse.

5. Alle kan være med – Stationcars fås med mange forskellige udstyrspakker og i en bred vifte af prisklasser, så der er en bil for enhver smag og økonomi.”

Stationcars er blevet et populært valg blandt bilentusiaster, takket være deres moderne udseende og indvendige komfort. De egner sig til alt fra daglige ture til lange bilferier, da de har ergonomiske sæder og god rummelighed.

Stationcars kan fås i en række prisklasser, lige fra budgetvenlige modeller til luksusversioner, og er tilgængelige i både C- og F-segmentet. De har også fremragende køreegenskaber og kan opgraderes med automatgear for en endnu bedre køreoplevelse.

De har mange forskellige navne, afhængigt af bilproducenten, såsom Estate, Avant, Touring, Sports Tourer, Sportswagon, eller Station Wagon. Stationcars er en variant af en bilmodel, ikke et segment, og er bygget ud fra en hatchback eller sedan med et større bagagerum og bagklap med vindue. Hvert bilmærke har ofte flere stationcars at vælge imellem, mens de typisk kun har én bil i hvert segment.

Indhent tilbud

Skriv en besked