Re-leasing

Nemt. Trygt. Personligt.

Leasingrådgiver Mathias Schaadt-Hansen

Re-lease din firmabil

Re-leasing er en fleksibel måde at få adgang til en bil uden bekymringer. Du betaler en fast månedlig ydelse for at bruge bilen i en bestemt periode, normalt mellem to og fire år. Efter periodens udløb kan du vælge at returnere bilen, købe den eller lease en ny bil. Leasing giver ofte fordele som lavere start omkostninger, faste udgifter. 

Alle mærker og modeller

Er du på udkig efter en Skoda Octavia, Volkswagen Tiguan, eller en helt tredje bil? Hos Fleet tilbyder vi re-leasing af alle mærker og modeller. Vi skræddersyer leasingen efter den enkelte virksomhed, hvad end du skal have 1 eller flere varebiler. Har vi ikke den ønsket model, er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den, hvad end det er en fabriksny varebil eller en lettere brugt.

Levering lige til døren

Uanset om du bor i Aarhus, København, Aalborg, Odense eller andre steder i landet, er du altid velkommen hos Fleet. Ønsker du i stedet at få bilen leveret hjemme hos dig kan du tilkøbe dette for kun 1.995 kroner + moms.

Bestil online - Nemt og hurtigt

Vi vil gerne gøre det nemt for dig. Derfor kan enkelt og hurtigt bestille en bil online på vores hjemmeside og få leveret din nye firmabil direkte til døren. Klik rundt i blandt vores udvalg af releasing biler og find en som passer dit behov. Når du har fundet den ønsket firmabil kan du nemt tilpasse den månedlige ydelse, førstegangsbetaling og årlige kilometer via vores beregner.

Vi finder også gerne en bil til dig

Hos Fleet elsker vi fleksible løsninger og vi ved, at en firmabil ofte skal tilpasses dine behov. Har vi ikke en bil på lager som passer dit behov, finder vi den gerne til dig. Kontakt os for at hører mere.

 
 

Re-leasing af brugtefirmabiler

Fleet leasing tilbyder releasing af brugte firmabiler, hvilket betyder leasing af en tidligere leaset bil. Alle vores releasing bliver gennemtestet inden udlevering, så du trygt kan vælge en brugt firmabil.

Releasing fungerer således, at vi f.eks. tager imod biler fra vores kunder, tjekker dem grundigt og gør dem tilgængelige til genleasing. Som kunde kan du derfor vælge mellem brugte biler, ligesom du ville vælge mellem fabriksnye biler

Erhvervsleasing af brugte biler hos Fleet giver dig flere fordele, såsom budgetsikkerhed, mulighed for kort løbetid, biler med ekstra udstyr, samt attraktiv beskatning på biler over 36 måneder. 

Du opnår de samme fordele som ved erhvervsleasing af fabriksnye biler og vil samtidig undgå ventetid på levering af bilen, da den allerede står i vores showroom.

Beskatningsgrundlaget for leasede firmabiler beregnes ud fra bilens værdi, ekstraudstyr og alder. For biler under 36 måneder beregnes beskatningsgrundlaget ud fra nyvognsprisen de første 3 måneder og den genberegnede skatteværdi de næste 33 måneder. For biler over 36 måneder beregnes beskatningsgrundlaget ud fra bilens aktuelle markedsværdi. Der er derfor gode muligheder for at opnå besparelser ved genleasing af ældre biler.

Ved at lease en brugt bil hos Fleet kan du opnå mange fordele samt undgå risikoen for værditab eller serviceomkostninger (tilkøb). Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste bil til dit firma, så du kan fokusere på dit kerneområde og fortsætte med at drive din virksomhed frem. 

Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om dine muligheder for erhvervsleasing af brugte biler.

Indhent tilbud

Skriv en besked